Stadspark Live

Win kaarten voor Stadspark Live

Muziekliefhebbers kunnen hun hart voortaan weer ophalen op de drafbaan, want er is een nieuw evenement geland in het Stadspark in Groningen: Stadspark Live! Op zaterdag 22 juni vindt de eerste editie plaats. Eén podium, zes populaire acts waaronder Sting, Anouk en The Specials, een spannende randprogrammering en heerlijk festivalfood vormen de ingrediënten.

Twintig jaar nadat The Rolling Stones en Tina Turner op een uitverkochte drafbaan stonden, zorgen Mojo en Groningen samen voor meer muziek in het Stadspark. De afgelopen decennia bleef het relatief stil in het groene park van 140 hectare groot, ten zuidwesten van de stad Groningen. Daar komt vanaf komende zomer verandering in met het nieuwe eendaagse muziekevent: Stadspark Live.

Op het affiche van de eerste editie van Stadspark Live staan de namen van niemand minder dan poplegende Sting en Neerlands’ trots Anouk. Samen met The Specials, Tom Odell, Ronnie Flex & Deuxperience en Daniel Lohues zorgen zij voor een hele dag live muziek van de bovenste plank, vanaf 13:00 tot 23:00 uur. Gedurende de hele dag is er een ruime keuze in heerlijk eten om je vingers bij af te likken. Of het nu de programmering of het menu betreft: alle smaken komen voorbij voordat Stadspark Live haar hekken om middernacht sluit.

Winnaars krijgen dinsdag 18 juni 2019 bericht. De actie staat open tot maandag 17 juni 2019. 

Exclusief voor abonnees

Muziekliefhebbers kunnen hun hart voortaan weer ophalen op de drafbaan, want er is een nieuw evenement geland in het

Lezers van Dagblad van het Noorden maken nu kans op vrijkaarten van de tentoonstelling Daan Roosegaarde – Presenc

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen