Trijntje Oosterhuis Unplugged

Trijntje Oosterhuis Unplugged

Win 2 vrijkaarten voor dit intieme optreden

Tijdens Trijntje Oosterhuis Unplugged op zaterdag 11 mei 2019 komt een van Nederlands' meest veelzijdige zangeressen naar Groningen. Abonnees van Dagblad van het Noorden kunnen kans maken om kaarten te winnen voor dit optreden, waarbij alle hits voorbij komen in een intieme warme setting.

Trijntje varieert met gemak tussen verschillende genres. Ze kwam vanuit de pop/soul, maakte verschillende albums met nummers van Burt Bacharach, nam een jazzplaat op met big band Clayton-Hamilton Jazz Orchestra en bracht weer een heel ander geluid in samenwerking met Anouk. Met haar vorig jaar uitgekomen album Leven Van De Liefde leverde ze haar eerste volledige Nederlandstalige album af, vol zelfgekozen bestaande liedjes. Het is niet dat Trijntje Oosterhuis onbekend was met Nederlandstalige nummers. Die zingt ze al decennialang; een aantal van haar grote hits zong zij in haar moerstaal. De Zee voor de opening van de Amsterdam Arena, Vlieg Met Me Mee van de Abeltje-soundtrack, Nu Dat Jij Er Bent bij de geboorte van prinses Amalia, maar liefst twéé duetten met Marco Borsato: Wereld Zonder Jou en Ik Zou Het Zo Weer Overdoen, en laten we vooral Ken Je Mij niet vergeten, het prachtige liedje waarvan de tekst werd geschreven door haar vader Huub.

INFORMATIE
Nieuwe Kerk Groningen | Zaterdag 11 mei 2019 | Aanvang: 20:00 uur

WINACTIE
Bent u abonnee en fan van Trijntje? Laat dan uw gegevens achter op het veld hiernaast en wie weet wint u twee vrijkaarten (t.w.v. €34,50 p.p.) voor dit speciale optreden. Meld u voor maandag 29 april aan om kans te maken. Alleen winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen