The Ramblers & Joke Bruijs

The Ramblers & Joke Bruijs

Zondag 10 maart 2019

De langst bestaande big band ter wereld – ruim 90 jaar, gaat opnieuw het theater in met niemand minder dan Joke Bruijs. Zondag 10 maart doen The Ramblers & Joke Bruijs De Bonte Wever aan met een matineevoorstelling. 

Onder leiding van de legendarische drummer Cees Kranenburg speelt het orkest zijn grote hits van weleer, zoals: Wie Is Loesje, Het Boemeltje Van Purmerend en Weet Je Nog Wel Die Avond In De Regen. Joke is naast actrice een voortreffelijke zangeres met een warme stem en een uitgebreid repertoire. Samen met de sympathieke zanger Dick Rienstra brengt zij een scala aan bekende melodieën. Voeg daar de oude hits van The Ramblers aan toe en een heerlijke nostalgische voorstelling is geboren. Voor nieuw publiek een kennismaking met een kostelijk muzikaal erfgoed. Voor ouderen een kippenvel-moment.

INFORMATIE
Zondag 10 maart | Aanvang 14:30 uur | De Bonte Wever Assen

WINACTIE
U als abonnee van Dagblad van het Noorden maakt kans om twee kaarten te winnen voor The Ramblers & Joke Bruijs. De reguliere entreekosten bedraagt € 23,50 per persoon. Meld u voor woensdag 27 februari aan en maak kans op twee gratis entreebewijzen voor de jubileumtour van de langst bestaande big band ter wereld. 

Foto: Ronald Speijer
 

Lezers van Dagblad van het Noorden maken kans op het winnen van kaartjes voor zaterdagavond 25 mei 2019 op de Kermis

Op 24, 25 mei staan er weer grote namen op het podium van het Muziekweekend Pesse.

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen