Donny McCaslin

Metropole Orkest & Donny McCaslin

Alle lezers maken kans!

In zijn zoektocht naar nieuwe muzikale territoria gaat tenorsaxofonist Donny McCaslin de samenwerking aan met het Metropole Orkest voor 3 genre-overschrijdende concerten in Nederland.

 
Donny McCaslin is waarschijnlijk het bekendst door zijn veelgeprezen werk als bandleider op 'Blackstar' van David Bowie. Geïnspireerd door de woorden en visie van de legende verkent McCaslin een nieuwe artistieke benadering. "Voordat ik met hem aan de slag ging, leek dit niet mogelijk voor mij", zegt McCaslin. Dit is duidelijk te horen in de muziek op zijn pas uitgebrachte album 'Blow.' (Motéma Music, oktober 2018), een onbevreesd divers album dat jazz, alt-rock en elektronica combineert.
 
Voor de optredens met Metropole Orkest sluiten de geweldige Jason Lindner op toetsen en zanger/gitarist Ryan Dahle zich aan. De setlist bevat tracks van 'Blow' en eerder werk van McCaslin. Hij zal ook een aantal nieuwe composities schrijven voor de samenwerking met het MO onder leiding van chef-dirigent Jules Buckley.

 

INFORMATIE
Maandag 8 april 2019 | Aanvang: 20:30 uur | De Oosterpoort Groningen

WINACTIE
Wegens succes nog 10 vrijkaarten beschikbaar en alle lezers maken kans! Wilt u 2 vrijkaarten winnen voor dit muziekspektakel? Meld u dan snel aan op het veld hiernaast en wie weet bent u op maandag 8 april hierbij aanwezig! De reguliere entreekosten zijn €28,- per persoon. Meld u voor vrijdag 5 april aan. Alleen winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Lezers van Dagblad van het Noorden maken kans op een rit in de volgauto tijdens de profkoers Festival de Gouden Pijl

Lezers van Dagblad van het Noorden maken kans op VIP kaarten voor de Slag om Norg op 11 augustus 2019. Als VIP (2 per

Lezers van Dagblad van het Noorden maken kans op het boek “Mijn Streek - Leestekens van het Landschap”.

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen