Oproakeldais

Maak kans op 2 vrijkaarten voor de openingsavond van Festival Op Roakeldais 27 juni 2019.

Van 27 juni t/m 30 juni 2019 wordt in Warffum voor de 54ste keer het grootste, jaarlijkse, culturele dans- en muziekfestival van Nederland georganiseerd. Anno 2019 is een middag of een avond Op Roakeldais een complete wereldreis. U als lezer van DVHN kan gratis mee op wereldreis. Maak kans op 2 vrijkaarten voor de openingsavond van Festival Op Roakeldais 27 juni 2019. 

Op Roakeldais is een festival waar jonge dansers en muzikanten van over de hele wereld vier dagen lang zorgen voor een afwisselend programma met wervelende shows, workshops en feesten. Elke avond vertrekt het publiek voor een wereldreis van Nederland, via Bosnië Herzegovia, Roemenië en Kazachstan naar Nieuw-Zeeland, om vervolgens via Botswana en Zuid Afrika naar Brazilië, Bolivia en Puerto Rico uiteindelijk weer terug te keren in Warffum.

De 10 dansgroepen die in 2019 afreizen naar Warffum zijn geselecteerd op het hoge show element
in hun dansen. De dansers zijn studenten aan de universiteit in hun woonplaats. Zij hebben er maanden lang naar toe geleefd om een grote reis te maken naar de andere kant van de wereld. Om daar vol trots hun cultuur en traditie te mogen laten zien. Naast de shows is er volop ruimte binnen het programma om nog beter kennis te maken met de cultuur en de mensen daarachter. In
de vorm van workshops en tijdens de verschillende (dans)feesten kan het zomaar gebeuren dat je, voor je er erg in hebt, Salsa staat te dansen iemand uit bijvoorbeeld Puerto Rico.

Dance with the World!
 

Lezers van Dagblad van het Noorden kunnen kans maken op kaarten voor het IJsbeeldenfestival in Zwolle.

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen