Mijn Streek

Lezing 'Mijn Streek'

Gevangenismuseum Veenhuizen

Het landschap leeft. Mijn Streek, de populaire wandel- en fietsserie in Dagblad van het Noorden met oog voor de historie van het landschap, is inmiddels begonnen aan een vierde reeks. 

Ter afsluiting van de derde reeks Mijn Streek - Leestekens van het Landschap organiseert Dagblad van het Noorden een lezersmiddag in het Gevangenismuseum in Veenhuizen. Hoogleraar landschapsgeschiedenis Theo Spek, hoofd van het Kenniscentrum Landschap van de Rijksuniversiteit Groningen, leidt de middag. Landschapshistoricus Oscar Borsen vertelt over het belang van landschapselementen en vier sprekers belichten ieder een 'een leesteken' uit de serie. Op het programma staat ook de boekpresentatie van Mijn Streek - Leesteken van het Landschap, met daarin de dertig mooiste tochten uit de serie. Na afloop kunt u gratis het Gevangenismuseum bezoeken.

INFORMATIE
Woensdag 27 maart 2019 | Inloop 12:30 - 13:00 uur | Gevangenismuseum Veenhuizen

LEZING BIJWONEN?
U als lezer van Dagblad van het Noorden kunt kans maken om deze middag bij te wonen. Dit kan door u aan te melden op deze pagina. Het aantal plaatsen is beperkt. Alleen mensen die persoonlijk bericht ontvangen, kunnen de Mijn Streek-middag bezoeken.

Lezers van Dagblad van het Noorden maken kans op een rit in de volgauto tijdens de profkoers Festival de Gouden Pijl

Lezers van Dagblad van het Noorden maken kans op VIP kaarten voor de Slag om Norg op 11 augustus 2019. Als VIP (2 per

Lezers van Dagblad van het Noorden maken kans op het boek “Mijn Streek - Leestekens van het Landschap”.

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen