Born in the U.S.A.

Kaarten LA-Band: Born in the USA

Vrijdag 8 maart 2019

In 2019 viert Bruce Springsteen zijn 70e verjaardag en is het 35 jaar geleden dat het album ‘Born in the U.S.A.’ gereleased werd. Om dit te vieren speelt op vrijdag 8 maart Legendary Albums Live het volledige album in Martiniplaza Groningen. 

Dertig miljoen verkochte exemplaren en vele bekroningen verder, speelt Legendary Albums Live het album ‘Born in the U.S.A.’ in het theater. Na drie succesvolle tournees, is Bruce Springsteens’ Born in the U.S.A. alweer de vierde theaterproductie van Legendary Albums Live. Met o.a. Erwin Nyhoff, die in 2011 de coaches van ‘The Voice’ in no-time wist te overtuigen met zijn vertolking van ‘The River’ en een videopresentatie door Jan Douwe Kroeske met exclusieve beelden van zijn interview met ‘The Boss’. Daarbij speelt en dirigeert Rob Winter de gitaren in de 7-koppige LA-Live Band. De voorstelling is in meer dan 50 Nederlandse theaters vanaf januari tot eind mei 2019 te zien. 

INFORMATIE
Vrijdag 8 maart 2019 | Aanvang 20:00 uur | MartiniPlaza Groningen

WINACTIE 
U als abonnee van Dagblad van het Noorden kunt twee vrijkaarten winnen voor Legendary Albums Live: Born in the U.S.A. van Bruce Springsteen. De reguliere entreekosten bedraagt €33,42 per persoon. Meld u voor woensdag 27 februari aan op deze pagina en maak kans op twee entreebewijzen voor dit twee uur durende rockspektakel. 

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen