Ik Wacht

Profiteer nu van een speciale pre-order korting op het boek Ik Wacht

17 juni 2019 is de boekpresentatie van Ik Wacht. Lezers van Dagblad van het Noorden kunnen nu profiteren van een speciale pre-order korting. Dit betekent dat het boek tijdelijk te koop is voor € 19,99 in plaats van € 22,99. Deze actie loopt tot 17 juni 2019. Let op: de intekenlijst loopt tot 17 juni 2019. U krijgt na aanmelding een bevestiging van uw inschrijving. 

De Gaswinning heeft Nederland veel voorspoed opgeleverd, maar in Groningen zie je de keerzijde van de medaille. Tienduizenden Groningers kampen met schade aan hun huizen, nog eens duizenden huizen zijn onveilig en moeten worden versterkt. Ondertussen draaien de bureaucratische molens traag. Inspecteurs, contra-experts en instanties spreken elkaar al jaren tegen. Dat levert kafkaëske situaties op. Veel Groningers hebben het gevoel dat ze vermalen worden.

In dit boek vertellen 101 Groningers die het wachten en de onzekerheid beu zijn hun verhaal. Ze staan symbool voor al die anderen die ook wachten.

'De Mossels wonen in een rij van vier-onder-eenkap. Bij de buren kwam een inspecteur over de vloer. Hij concludeerde dat het bevingsschade was. Ze kregen geld en de schade was in een mum van tijd hersteld. De Mossels kregen bezoek van een ándere inspecteur. ‘Die zei: geen bevingsschade.’

 

U als lezer van DVHN kunt naar Tierpark Thüle met de 2e persoon gratis.

Lezers van Dagblad van het Noorden kunnen het 2e kaartje gratis krijgen voor Kadepop op 21 september 2019.

Weet u nog hoe het voelde vroeger, zo’n grote krant helemaal opengespreid op de keukentafel?

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen