Met korting naar Urker Mans Formatie

Met korting naar Urker Mans Formatie

Lezers van Dagblad van het Noorden krijgen op vertoon van dit artikel aan de kassa een korting van € 5,00 op de Urker Mans Formatie en betalen € 13,50 in plaats van € 18,50. Dit is geldig voor maximaal 2 personen per artikel.

 

Op zaterdag 23 november 2019 geeft de Urker Mans Formatie twee kerstconcerten. Om 15.00 uur in de Martinikerk in Bolsward en om 20.00 uur in De Rank in Zuidhorn. Aan het begin van de adventsperiode staan aansprekende advents- en kerstliederen op het programma. Van ingetogen werken zoals Stille Nacht tot uitbundige arrangementen zoals Cantique de Noël.

 

De mannen van de Urker Mans Formatie zingen vol overgave en worden aan het orgel verstrekt door Mark Brandwijk. Tijdens het concert switcht de organist moeiteloos naar de piano en zet de begeleiding voort. De dirigent Martin Mans is sinds de oprichting de drijvende kracht achter de Urker Mans Formatie. Hij vormt een geheel van de stemmen en werkt aan beleving. De luisteraar heeft dan ook heel wat te zien en kan genieten van een afwisselend programma met zang en instrumentale muziek.

 

WAAR EN WANNEER
23 november 2019
15.00 uur in de Martinikerk | Bolsward

20.00 uur in de Rank | Zuidhorn

INFORMATIE

Reserveren of online bestellen kan via: www.martinmans.nl
Voor online bestellingen geldt de actiecode: DVHN2311

Stemmen van de bevrijding: een uniek boek met bijzondere verhalen van ooggetuigen over 75 jaar bevrijding in de stad

Waddenzee garnalenvistocht met proeverij én zeehonden spotten

Geldig tot en met december 2020

Ervaar het grootste, vrij toegankelijke, evenement van Nederland.

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen