Oostwold Airshow

Met korting naar Oostwold Airshow

Met ruim 25.000 bezoekers is de Oostwold Airshow uitgegroeid tot het grootste evenement in de Nederlandse burgerluchtvaart. Naast heel veel historische vliegtuigen kan je ook antieke trekkers, voertuigen en een compleet militair kamp uit de Tweede Wereldoorlog bewonderen.

Twee dagen lang kan je genieten van een, voor het Europese vasteland, unieke verzameling ‘warbirds’. Het betreft hier militaire vliegtuigen uit de tweede Wereldoorlog die, in hun meest originele staat, verschillende demonstraties verzorgen.

Onder het motto ‘Time Flies’ kan je op 9 en 10 juni 2019 genieten van duizelingwekkende stunts, schitterende formaties, bijzondere voorbeelden van vliegend Nederlands erfgoed en opvallende hedendaagse aerobatics vliegtuigen.

Het vliegprogramma, de static display en alle randactiviteiten, waaronder de airmarket en de medewerking van ruim zeventig re-enactors, vormen een perfecte combinatie voor jong en oud. De 10e editie van de Oostwold Airshow belooft weer een bijzonder evenement op – letterlijk en figuurlijk – hoog niveau te worden.

Informatie:

Zondag 9 juni 10:00 uur en maandag 10 juni 09:00 uur | Polderweg 28 Oostwold(Oldambt)

 


 

Korting


Speciaal voor lezers van Dagblad van het Noorden is het passe-partout toegangsticket (toegang voor beide dagen) maar € 25,- exclusief € 1,30 servicekosten in plaats van € 36,-. 

Wilt u bij de Oostwold Airshow aanwezig zijn? Bestel dan uw tickets op www.vanplan.nl 

Geldig tot en met 31 december 2020: reizen naar deze bestemming toegestaan!

Geldig tot en met december 2020 m.u.v. feestdagen

Geldig tot en met december 2020 m.u.v. feestdagen

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen