jaderpark

Met 2de persoon gratis naar Jaderpark

Jaderpark: dé familiebelevenis direct aan de Noordzee

Plezier in een zeer speciale klim- en waterwereld, naast een verscheidenheid aan attracties en indrukwekkende ontmoetingen met exotische dieren. Dit alles biedt het Jaderpark. De combinatie van het dieren- en pretpark garandeert een geslaagd dagje uit.

In het Grizzly Avontuur waan je jezelf in de vroegere wilde tijd van de goudkoorts in de Canadese regio Klondike. Een oude mijncentrale leidt via tunnels en hangbruggen naar de zestien meter hoge schachttoren. Ook is er de havenfaciliteit Grizzly Bay met bewegende bruggen en vlotten op een kruising van grote waterfaciliteiten. De dappere avonturiers kunnen zich in boten als een katapult weg laten schieten in het water. En bij de Yellowstone Water Company kunnen echte waterratten veel plezier hebben bij de geiser.

Nog meer plezier biedt een aantal attracties zoals de zogeheten houtwormachtbaan, de wildwaterbaan en meer. Er zijn volop mogelijkheden om te sporten op een hoger gelegen parcours en om te spelen op grote springkussens. De jongsten worden vermaakt met kindercarrousels, een ritje op een paard met de carrousel en kindertheater.

Een wandeling door de dierentuin biedt rustgevende en stille momenten. Er zijn leeuwen, pinguïns, kangoeroes en nog veel meer dieren te ontdekken. De dierenverzorgers nodigen bezoekers uit om een kijkje te nemen en een handje te helpen bij het voeren van de dieren. Het uitzicht vanaf de giraffetoren of tijdens de rit op de Western spoorlijn biedt een fantastisch panorama van het enorme Afrikaanse landschap met giraffen, zebra's en struisvogels. En vanzelfsprekend ontbreken ook de kinderboerderijen niet.
 

U kunt de advertentie in de krant meenemen naar het park of deze pagina afdrukken en inleveren bij de ingang van het park. Let op: een advertentie of geprint online artikel geeft toegang tot 1 persoon gratis. Voor de duidelijkheid, mocht u van plan zijn met 6 personen naar Jaderpark te gaan neemt u dan 3 advertenties of 3 geprinte online artikelen mee. 

Informatie
Jaderpark
Tiergartenstr. 69
26349 Jaderberg

Geldig tot en met 31 december 2020: reizen naar deze bestemming toegestaan!

Geldig tot en met december 2020 m.u.v. feestdagen

Geldig tot en met december 2020 m.u.v. feestdagen

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen