Neuhaus

Fietsarrangement in Paderborn

Geldig t/m zaterdag 31 oktober 2020

Toe aan een paar dagen weg? Boek dit arrangement en ontdek Paderborn en haar omgeving. 

Wie Paderborn voor het eerst bezoekt, wordt aangenaam verrast door de talrijke bezienswaardigheden en de 200 bronnen van de Pader, de kortste rivier van Duitsland.
Het volgen van de Pader is zeker de moeite waard – niet alleen vanwege Schloß Neuhaus als eindpunt, maar ook vanwege het schitterende rivierlandschap onderweg. Daarnaast bevat Paderborn talloze bezienswaardigheden. De binnenstad kent een rijke historie met de middeleeuwse keizerpalts, de imposante Dom en het beroemde raadhuis uit de renaissance. 

Het moderne Welcome Hotel Paderborn*** ligt op een rustige doch centrale locatie aan rivier de Pader. Paderborn is de perfecte locatie voor prachtige fietstochten, wandelroutes en direct bij het hotel kunt u golfen! Het schitterende Teutoburgerwald is slechts 30 minuten rijden. Het voetgangersgebied in het centrum bereikt u al wandelend langs de rivier in circa 8 minuten. (de sauna en het stoombad zijn momenteel gesloten)

 

Inbegrepen:
- 2 overnachtingen in een 2-persoonskamer
- 2x zeer uitgebreid welcome-the-day ontbijtbuffet
- 1x welkomst 3-gangen diner of buffet
- 1 dag fietsverhuur
- Gratis parkeren tot 31-10-2020 (normaal €12,- per dag)

Lezersprijs: €99,00,- p.p.
Prijs per persoon o.b.v. een 2-persoonskamer. Toeslag 1-persoonskamer bedraagt €40,00. 

Informatie en reserveren:
Deze reis wordt uitgevoerd door HotelsinDuitsland.com. Voor meer informatie of het reserveren van deze speciale Lezersreis gaat u naar deze website van Reis&Co. Hier kunt u de reis boeken of neem telefonisch contact op met HotelsinDuitsland.com via 040 - 23 26 117.

Paderborn markt

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen