Texel
Texel Oudeschild

3-daagse Midwinter op Texel

Vertrekdatum: zondag 7 februari 2021


Een heerlijke reis naar ons mooie eiland Texel. Hier, waar het leven altijd wat gemoedelijker lijkt te gaan dan op het vaste land, maakt deze reis in samenwerking met de uitstekende verzorging van het prachtig gelegen Hotel De Pelikaan tot een echte aanrader.

We rijden over de Afsluitdijk naar Den Helder voor de overvaart naar het prachtige eiland Texel voor 3 heerlijke dagen.
We maken o.a. een rondrit met gids, bezoeken Eco Mare en het Maritiem en Juttersmuseum, de plaatsjes Den Burg en De Koog. Verder heeft u gelegenheid om te wandelen in de directe omgeving van uw hotel.

U verblijft in Hotel De Pelikaan***, prachtig gelegen aan de rustige en bosrijke omgeving van een prachtig dennenbos in het Nationaal Park Duinen van Texel  en op 15 minuten te voet van het Noordzeestrand.
Een sfeervol hotel nabij De Koog en voorzien van lift, een restaurant met dagelijks de heerlijkste (seizoensgebonden) gerechten en een gezellige bar de Peli Pub.

Texel

Inbegrepen:
- 2x overnachting met ontbijtbuffet
- 2x lunch
- 2x drie gangen diner
- Diner op de terugreis
- Retour veerboot
- Gids op Texel
- Entree Ecomare
- Entree Maritiem en Juttersmuseum
- 1x koffie en gebak
- Vervoer in luxe touringcar

Lezersprijs: € 375,- p.p.
Prijs o.b.v. 2 personen per kamer, toeslag 1-persoonskamer € 70,-

Exclusief: Reserveringskosten € 15,- per boeking, calamiteitenfonds € 2,50 per boeking, reis- en/of annuleringsverzekering.

Opstapplaatsen: Hoogeveen – Beilen – Assen – Haren – Groningen – Hoogkerk – Leek – Drachten – Heerenveen – Joure – Sneek – Bolsward

Informatie en reserveren:
Deze reis wordt uitgevoerd door Paulusma ReizenVoor meer informatie of het reserveren gaat u naar de website van Reis&Co. Hier kunt u de reis boeken of neem telefonisch contact op met Paulusma Reizen via 0512 - 514 174.

Texel

Exclusief voor abonnees

Helemaal Dr. Denker!

Vertrekdatum: zondag 7 februari 2021

Vertrekdatum: Vrijdag 17 september 2021

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen