trier herfst

3-Daags Hotelarrangement Trier

Geldig t/m woensdag 30 juni 2021

Trier is de oudste stad van Duitsland, gelegen in het Moezeldal tussen de heuvels van de Eifel en de Hünsruck. Trier trekt veel bezoekers vanwege de vele intact gebleven bouwwerken uit de Romeinse tijd, maar ook om vele beschermende monumenten, oude christelijke heiligdommen en kunstschatten uit de klassieke oudheid.  Velen staan op de werelderfgoedlijst van de UNESCO.

Mercure Hotel Porta Nigra Trier**** is een prima uitvalbasis om de oudste stad van Duitsland te ontdekken. De majestueuze Dom, de wereldberoemde Porta Nigra en de restanten van de Kaiserthermen zijn een bezoek meer dan waard. Tevens biedt deze door de Romeinen gestichte stad mooie winkels, gezellige pleinen en verborgen steegjes. Het hotel ligt in het centrum met een prachtig zicht op de Porta Nigra.

Inbegrepen:
- 2 overnachtingen in een 2-persoonskamer
- 2x uitgebreid ontbijtbuffet
- 1x 3-gangenwelkomstdiner (menu/buffet)
- Informatieboekje over Trier
- Gratis Wifi

Lezersprijs: €109,- p.p.
Voor €102,- per kamer heeft u een extra overnachting inclusief ontbijt. De toeslag comfort kamer met uitzicht op de Porta Nigra (2 nachten) bedraagt €30,- per kamer. 

Informeren en reserveren:
Deze reis wordt uitgevoerd door HotelsinDuitsland.com. Voor meer informatie of het reserveren van deze speciale Lezersreis gaat u naar de website van Reis&Co. Hier kunt u de reis boeken of neem telefonisch contact op met HotelsInDuitsland.com via 040 - 23 26 117.

Trier

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen