Nijmegen

3-daags hotelarrangement: Shoppen en genieten in Nijmegen

Geldig tot en met juni 2020

Lekker shoppen, maar niet midden in het centrum zitten? In de prachtige omgeving van Nijmegen, in de natuur van Berg en Bos ligt het Fletcher Parkhotel Val Monte, vlak bij het mooie centrum van Nijmegen.

Nijmegen is de oudste stad van Nederland en enorm veelzijdig. Winkelen, slenteren langs de Waalkade, lekker op het terras zitten en natuurlijk genieten van voorbij varende boten. Na een dagje in de buitenlucht is het heerlijk thuiskomen in uw prachtige hotel, om te genieten van een culinair 3-gangen diner. Als dit geen ultieme verwennerij is…

Fletcher Parkhotel Val Monte**** ligt in de bossen van Berg en Dal. Uw comfortabele kamer is van alle gemakken voorzien. In restaurant LaBrasse geniet u van een smaakvol diner. Natuurlijk is er ook een gezellige bar en terras met prachtig uitzicht. Ook heeft het hotel een verwarmd binnenzwembad en een recreatiezaal waar u kunt biljarten, tafeltennissen en sjoelen.

Inbegrepen:
– ontvangst met welkomstdrankje
– 2x overnachting
– 2x uitgebreid ontbijtbuffet
– 1x 3-gangen diner op de aankomstdag
– informatiepakket van de omgeving inclusief fiets- en wandelroutes
– gratis gebruik van WiFi
– gratis parkeren

Lezersprijs  vanaf € 89,- p.p. (t/m maart 2020) 
                   vanaf € 99,- p.p. (april t/m juni 2020)
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen per kamer. Toeslag op vrijdag- en zaterdagnacht € 5,- p.p.p.n. Toeslag alleengebruik € 22,50 per nacht. Niet inbegrepen: toeristenbelasting € 2,- p.p.p.n., reserveringskosten € 14,50 per boeking.  Geldig tot en met juni 2020, met uitzondering van feestdagen.

Informatie en reserveren
Ga voor meer informatie of het reserveren van dit hotelarrangement naar deze website of neem telefonisch contact op met Marrea Hotelarrangementen via 0571 – 277744.

Parkhotel Val Monte Nijmegen

Stemmen van de bevrijding: een uniek boek met bijzondere verhalen van ooggetuigen over 75 jaar bevrijding in de stad

Waddenzee garnalenvistocht met proeverij én zeehonden spotten

Geldig tot en met december 2020

Ervaar het grootste, vrij toegankelijke, evenement van Nederland.

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen