Nijmegen

3-daags hotelarrangement: genieten in Nijmegen

Geldig tot en met september 2020 m.u.v. feestdagen

In de prachtige omgeving van Nijmegen, in de natuur van Berg en Bos ligt het Fletcher Parkhotel Val Monte, vlak bij het mooie centrum van Nijmegen.

Nijmegen is de oudste stad van Nederland en enorm veelzijdig. Winkelen, slenteren langs de Waalkade, lekker op het terras zitten en natuurlijk genieten van voorbij varende boten. Na een dagje in de buitenlucht is het heerlijk thuiskomen in uw prachtige hotel, om te genieten van een culinair 3-gangen diner. Als dit geen ultieme verwennerij is…

Fletcher Parkhotel Val Monte**** ligt in de bossen van Berg en Dal. Uw comfortabele kamer is van alle gemakken voorzien. In restaurant LaBrasse geniet u van een smaakvol diner. Natuurlijk is er ook een gezellige bar en terras met prachtig uitzicht. Ook heeft het hotel een verwarmd binnenzwembad en een recreatiezaal waar u kunt biljarten, tafeltennissen en sjoelen.

Inbegrepen:
– ontvangst met welkomstdrankje
– 2x overnachting
– 2x uitgebreid ontbijtbuffet
– 1x 3-gangen diner op de aankomstdag
– informatiepakket van de omgeving inclusief fiets- en wandelroutes
– gratis gebruik van WiFi
– gratis parkeren

Lezersprijs vanaf € 99,- p.p. 
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen per kamer. Toeslag op vrijdag- en zaterdagnacht € 5,- p.p.p.n. Toeslag alleengebruik € 22,50 per nacht. Niet inbegrepen: toeristenbelasting € 2,- p.p.p.n., reserveringskosten € 14,50 per boeking.  Geldig tot en met september 2020, met uitzondering van feestdagen.

Informatie en reserveren
Deze reis wordt uitgevoerd door Marrea Hotelarrangementen. Voor meer informatie of het reserveren van deze speciale Lezersreis gaat u naar de website van Reis&Co. Hier kunt u de reis boeken of neem telefonisch contact op met Marrea Hotelarrangementen via 0571 – 27 77 44.

Parkhotel Val Monte Nijmegen

In de nieuwe expositie ‘Are you talking to me’ in het Zeehondencentrum leer je alles over het geluid van de zeehond.

Geldig t/m woensdag 30 juni 2021

Geldig t/m zaterdag 31 oktober 2020

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen