Zoo Mooi!

25% korting Zoo Mooi!

Donderdag 23 mei 2019

Een verhaal over liefde, passie, respect, afscheid en verlies! Een spectaculaire muzikale show vertelt de geschiedenis van de verdwenen dierentuin. Het levensverhaal van Aleid Rensen met haar man Jaap en het Noorder Dierenpark. Hoe het begon, de hoogtijdagen en hoe het stopte.

Sinds de sluiting van het dierenpark in het centrum van Emmen en de verhuizing naar het nieuwe park, is het oude park blijven leven bij veel mensen waaronder de Emmenaren. De oude dierentuin is daarom ook dé plek om Zoo Mooi! live uit te voeren en herinneringen aan Aleid Rensen en het Noorder Dierenpark op te halen. Met deze bijzondere muzikale show, vertellen wij het verhaal van de oude dierentuin van Emmen. Daarbij brengen wij een ode aan Aleid Rensen. Zij was de drijvende kracht en ziel van de oude dierentuin, waar wij nu enkel nog herinneringen aan koesteren. 

Poster Zoo Mooi!

 

 

KORTING
U als lezer van Dagblad van het Noorden krijgt op donderdag 23 mei 2019 met kortingscode ZooMooi! 25% korting op de entreeprijs van €19,50 exclusief service- en transactiekosten. Via onderstaande link kunt u de actieticket van Dagblad van het Noorden bestellen. Nadat u de kortingscode hebt ingevoerd, zal de korting direct worden verrekend. Let op dat de code hoofdletter gevoelig is. 

Kortingscode:
ZooMooi!

INFORMATIE
Donderdag 23 mei 2019 | Rensenpark Emmen

Slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op=op!

 

ZOO-MOOI.NL

Geldig tot en met 31 december 2020: reizen naar deze bestemming toegestaan!

Geldig tot en met december 2020 m.u.v. feestdagen

Geldig tot en met december 2020 m.u.v. feestdagen

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen