Vissersboot Wieringen

2 dagen genieten op Wieringen

Waddenzee garnalenvistocht met proeverij én zeehonden spotten

Geldig tot en met december 2020

Een uniek arrangement naar Wieringen in samenwerking met Visit Wadden. Geniet en ontspan 3 dagen in het prachtige Waddengebied en beleef het garnalenvissen. Of wandel langs de kust van de Waddenzee en geniet van de rustgevende omgeving. Zo kunt u bij eb water en rustig weer over een kilometerslang wad zwerven.  Er zijn waddenvogels in overvloed; Wieringen is daarom een favoriete bestemming voor vogelaars. 

U verblijft 2 nachten in het luxe en onlangs gerestaureerde B&B Hotel Villa Nieuwland met uitzicht over de zee. Geniet van privacy en luxe in een informele sfeer van een Bed and Breakfast. Vanuit dit hotel kunt u zo naar de Waddenzee lopen waar u wordt getroffen door rust, ruimte en een prachtig ontspannen uitzicht. 

Op de tweede dag gaat u varen met De Groot Recreatie op de Waddenzee. Hier kunt u de vangst zien en proeven. De vissers geven bovendien uitleg over het vissen en het bijbehorende zeeleven. Ook bestaat de kans dat u zeehonden kunt spotten! Een geweldige ervaring! 

Inbegrepen: 
​​​​​​– 2x overnachtingen bij B&B Hotel Villa Nieuwland
– 2x ontbijt
– Garnalenvistocht van De Groot Recreatie
– Toeristenbelasting
– Reserveringskosten
– Calamiteitenfonds

Lezersprijs € 132,- p.p.
Prijs o.b.v. 2-persoonskamer. Niet inbegrepen: toeslag 1-persoonskamer, calamiteitenfonds, reserveringskosten. Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Visit Wadden.

Informatie en reserveren 
Ga voor meer informatie of het reserveren van dit unieke arrangement naar deze website of neem telefonisch contact op met Visit Wadden via 06 51 80 65 81. 

Stemmen van de bevrijding: een uniek boek met bijzondere verhalen van ooggetuigen over 75 jaar bevrijding in de stad

Waddenzee garnalenvistocht met proeverij én zeehonden spotten

Geldig tot en met december 2020

Ervaar het grootste, vrij toegankelijke, evenement van Nederland.

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen